Amenajare Centru de Tineret

Amenajare Centru de Tineret în Sat Grivița, Comuna Grivița, Județul Galați

 

Amenajarea Centrului de Tineret din Comuna Grivița a fost finanțată din buget local, grupul informal #Grivița2021 a înaintat o propunere de proiect în vederea amenajării unui spațiu dedicat activităților de tineret de pe raza comunei. În urma identificării unei locații favorabile au fost realizate demersurile prin care tinerii au putut avea la dispoziție acest spațiu, acest spațiu urmând a fi amenajat de către grupul informal #Grivița2021.

Întreg procesul a debutat în luna mai (2021) și a fost finalizat pe data de 30.09.2021, implementarea proiectului fiind realizată în trei etape:

  1. Indentificarea amplasamentului propus și obținerea avizului de principiu;
  2. Organizare activități în aer liber și amenajare spațiu;
  3. deschiderea centrului și organizarea primelor activități indoor.

Acest proiect a venit în întâmpinarea unei nevoi reale ce afecta întreaga comunitate de tineret de la nivelul Comunei Grivița, respectiv lipsa unui spațiu în care tinerii să se poată întâlni și în care să realizeze diverse activități (indoor și outdoor). În urma derulării acestuia ne putem mândri cu un spațiu prietenos cu tinerii în care au fost derulate multiple activități cu și pentru tineri, aceste activități fiind continuate în limita impusă de contextul pandemic.